xtrade logo

Handelsinfo

Accountverificatie

Fijn dat u een account hebt geopend bij Xtrade. Vanwege onze wettelijke verplichtingen heeft de veiligheid van de cliënt onze prioriteit. Daarom vragen we om specifieke identificatiedocumenten. Deze documenten dienen te worden verstrekt aan Xtrade om te kunnen beginnen met de handel.
Als u ervoor kiest om uw documenten in te scannen, raden we u de volgende instellingen aan: 200 dpi, grijswaarden (niet kleur), bestandsformaat moet JPEG zijn, resolutie moet op 24 bits gezet worden.
Documenten kunnen ook worden gefotografeerd door smartphone en worden geüpload via: het tabblad Web Trader Accountopties > Accountverificatie of via mobiele app: Help & ondersteuningsknooppunt > Nieuw onderwerp > Bestand uploaden.
Zorg er bovendien voor dat de u de beoordeling van de geschiktheid hebt voltooid, stap 2, van ons registratieproces, waarin uw ervaring, activiteiten en andere kennis aan de orde komen.

Gelieve het volgende te verschaffen:
ID

Door de overheid uitgegeven identiteitskaart met foto

De identiteitskaart moet duidelijk uw naam en geboortedatum tonen. Ze moet ook een geldige vervaldatum tonen. Paspoorten en rijbewijzen zijn ideaal. De naam moet overeenkomen met de naam die u opgegeven heeft in uw aanvraag.
Address

Adresbewijs

Het adres moet overeenkomen met het adres dat u opgegeven heeft in uw aanvraag. Dit kan gebeuren onder de vorm van een rekening (elektriciteit, telefoon, water), een bankuittreksel of een huur- of hypotheekovereenkomst. Gelieve op te merken dat rekeningen die meer dan 3 maanden geleden ontvangen werden niet aanvaard worden. Zorg ervoor dat uw naam voorkomt op de rekening, samen met uw adres en de naam van de firma die de rekening gestuurd heeft. Deze gegevens moeten duidelijk zichtbaar zijn.
Het handelen in CFD's brengt een aanzienlijk risico op verlies met zich mee. Handelen met FX/CFD's brengt een aanzienlijk risico met zich mee en u kunt al uw geïnvesteerde kapitaal verliezen. Zorg ervoor dat u de desbetreffende risico's begrijpt.