xtrade logo

Handelsinfo

Stortingsinformatie

Veilig bankieren

Xtrade levert veilige bankopties uit een zorgvuldig gekozen netwerk vertrouwde e-commerce-ondernemingen en toonaangevende financiële instituten wereldwijd. Dit geeft Xtrade de mogelijkheid om zijn klanten de meest populaire online betaalmethoden te bieden, zoals beschreven in het gedeelte Betaalopties hieronder.

Veilige stortingstransacties

Xtrade Trading Center gebruikt een 256-bit SSL bankstandaard versleuteling om de gegevens van gebruikers te beschermen. Het True-Site-zegel voor identiteitsvalidatie samen met AICPA WebTrust-naleving bieden de best beschikbare veiligheid voor e-commerce. Verder wordt de website regelmatig getest om de gebruiker te beschermen tegen identiteitsdiefstal en creditcardfraude.

Creditcards/betaalkaarten

Een storting maken

  • Open het hoofdscherm van de handelslobby en klik op "Storten".
  • Voer het bedrag in dat u wilt storten en vul het formulier in.
  • Klik op 'Storten' en na een paar seconden wordt er een bevestiging weergegeven.

Als uw storting is geslaagd, wordt het geld aan uw Xtrade-account toegevoegd.
U ontvangt een e-mailbevestiging van uw storting.

Overboeking

Een storting maken

  • Open het hoofdscherm van de handelslobby en klik op "Storten".
  • Selecteer "Overboeking"
  • Volg de instructies op het scherm, vul het formulier in en selecteer "Storten".
Zodra uw overboeking is bevestigd, kunt u beginnen met handelen (dit kan tot 5 werkdagen duren).

Betalingsondersteuning

Voor betalingsondersteuning staat ons klantenserviceteam klaar om u te helpen met vragen die u eventueel heeft om uw online handelservaring zo fijn en handig mogelijk te maken. De vertegenwoordigers van onze klantenservice staan 24 uur per dag voor u klaar, 5 dagen per week. Neem contact op voor vragen die u mogelijk heeft. Het is belangrijk dat u uw klant-ID, volledige naam en adres vermeldt evenals zo veel mogelijk informatie over uw vraag zodat wij eventuele kwesties zo snel en efficiënt mogelijk kunnen oplossen.

Let op
Alle middelen die op uw account zijn gestort, moeten door dezelfde naam als de accounthouder worden verzonden en ontvangen. Middelen die door iemand anders dan de accounthouder zijn verzonden, worden niet geaccepteerd.

Het handelen in CFD's brengt een aanzienlijk risico op verlies met zich mee. Handelen met FX/CFD's brengt een aanzienlijk risico met zich mee en u kunt al uw geïnvesteerde kapitaal verliezen. Zorg ervoor dat u de desbetreffende risico's begrijpt.